Nyt dagen

En hverdagsblogg om hjem og fritid.

Velkommen til deg som leser bloggen, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en e-post:
synn-sam@online.nomandag 14. juni 2010

Mjau fra oss to

Smart flyttet til oss juli 2005, 2 mnd. gammel, han er en kar med særeget gemytt, typisk katt - sær! "Jeg hører dere roper, jeg kommer når jeg vil." Navnet fikk han ved at vi skrev navnforslag på lapper, trakk en og en lapp ut av hatten og forkastet. Siste lapp hadde forslaget Smart og Smart ble det. Glinsende svart av farge, med litt hvitt på bryst og mage.

Når vi sommeren 2009 etablerte oss på småbruket vårt, måtte vi ha en gårdskatt. Da kom Dag Otto til oss. Han er født i juli 2009.
                                          
Dag Otto fikk også navn ved trekking og hurra for et originalt navn.  Dag Otto har en flott rød/gul farge med tigerstriper og ordentlig gule øyne som smiler.

Gutta hadde det tøft de første månedene sammen, særlig Smart, ikke gøy å få en leken og splitte pine gal hannkatt inn i sitt teratorie. Det har gått seg til etterhvert, og Smart vet å løpe av gårde når Dag Otto blir for innpåsliten. Minstemann går nemlig ikke langt fra husveggen, så da er Smart trygg.

Dag Otto er en kosekatt uten like, et herlig gemytt som svarer og kommer når vi roper. Nysgjerrig på alt og ganske uredd. Han er også glad i Sunniva og de står og gnir hodene mot hverandre - herlig syn.Smart har faktisk lekekamerater bortpå haugen, der er det rever som holder til. Her har han et litt skeptisk blikk mot et pinnsvin, som er vel så skeptisk.

Dag Otto liker best å ligge i stallen og sove når han er i hvilemodus, eller som vi sier "han ligger til lading".Koser seg i loftstua.

Et annet sted Dag Otto trives, sitte og se på oss jobbe i stallen. Har oversikt over oss som jobber og har også oversikt over fluene i taket, herrrrlig.Mor fikk mulighet til å ta et bilde av oss sammen og det er ikke ofte, vi er ikke så buddies da.

Ingen kommentarer: