Nyt dagen

En hverdagsblogg om hjem og fritid.

Velkommen til deg som leser bloggen, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en e-post:
synn-sam@online.nosøndag 17. mai 2015

17. mai-feiringen er over


 17. mai 2015 bestod ihvertfall ikke av sol og varm fønvind. Det var regn og vind, men i vind så vaier jo flagget best - det var jo bra. Gratulerer med dagen Norge.
 Vi startet dagen på barneskolen her på Sørumsand og endte opp på Årnes for å se på det årlige russetoget som de arrangerer der. Tanke: det var kanskje ett flagg vi så.... folk hadde nok med å holde i paraplyen og varme hendene i lommene.
 Tja, de norske fargene. Rødt - hvitt - blått. Her i form av serviett og et eks. av bærene som skulle pryde Pavlovaen, men shit, jeg hadde glemt å kjøpe kremfløte - vi måtte maule bærene i stedet. Helt ok det også. Deilig smak på de.
 Litt trist, men koselig også. Fyre i ovnen 17. mai? Hm, vel etter å ha stått ute i bare en drøy time, ble vi frosne. Så ja, vi fyrte i ovnen da vi var tilbake etter å ha sett barnetoget.
 Hyggelig å se feiringen på TV også, fulgte med innslag fra hele landet på Nrk.
 I mangel på Pavlova, jordbær i melk med et dryss av sukker, mmmm.
 Så har vi jo russe-jenta vår da, Trine. Hun ville følge russetoget på Årnes og det måtte hun jo få. Selv om hun ikke har fulgt feiringen som de andre russene så har hun hatt glede av å ha egne russekort - og snakk om å være blid for å dele ut russekort 17. mai - lykke.
Det blir løyn og si at bildet over er tatt 17. mai, men jeg la det med fordet. Trine hadde jo selvfølgelig egen russebil og hun har russeklær.

Så var det en torsdag denne herlige gjengen med russejenter fra Sørumsand vgs hentet Trine slik at hun fikk være med å "rulle". En ordentlig russebil med mange russejenter - det var stas det. All ære og respekt til disse jentene.

Så har roen senket seg over Fossumvegen 79, er eneste som er i våken tilstand, både mann, datter og dyr har gått til ro for natten.

Ingen kommentarer: