Nyt dagen

En hverdagsblogg om hjem og fritid.

Velkommen til deg som leser bloggen, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en e-post:
synn-sam@online.nosøndag 4. november 2012

Kjørekurs for Siri ble en dag mindre enn planlagt

Denne helgen skulle Siri spennes for vogn og starte innkjøring.

Lørdag morgen, puss og vask, rens av høver og hva skjer, jo jeg trøbler til det for meg selv og gjør jobben i gummistøvler. Trøbler? Jo, hva skjer. Siri drar til seg bakbeinet når jeg renser høver, tramper det i bakken og der står jeg. Stortåa mi brekkes i to. Hyl og skrik!


 
Vi står på videre, reiser med nytt førerkort til Frogner og gjennomfører kursets dag 1.


Her står frøken Siri, klar for kurs

 
Vi humper oss igjennom og det går så bra! Tester å passere dragene og det var uten problemer. Vi fikk skryt og applaus for fremgangen fra forrige kurs. "Dere har vært flinke til å øve, det kan jeg se" sa kursleder. (smiler rundt)
 
Vel hjemme, etter at stallen er tatt og pliktene etter turen er gjort, er det på tide å ta seg støvlene. Det går ikke greit, noe så inn i h.... vondt. Den er stor og hoven (enda jeg har bittesmå tær altså), mørke lilla og har en fin bulk på midten.
Smertene blir dessverre for store til at jeg kan la være å oppsøke lege og turen går deretter til røntgen og det bekreftes brudd.
 
4 uker på skinne, ikke kjøre bil, ikke drive med hest - du store væla!
 

1 kommentar:

meg sa...

Lille, storesøstern min! Du er da så morsom også! Tenke seg til at man ikke gir seg, selvom smertene er store! Du har så mange fine mennesker rundt deg, at dette skal gå fint! Vi hjelpes til! Ses torsdag!