Nyt dagen

En hverdagsblogg om hjem og fritid.

Velkommen til deg som leser bloggen, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en e-post:
synn-sam@online.noonsdag 28. desember 2011

SE VÅRT KJØKKEN

Da er nytt kjøkken på plass og vi er storfornøyde med resultatet. Kjøkkenet er levert av Hjelle Snikkerverksted på Holmøyane, et lite snekkerforetak som lager alt på bestilling.


Viser noen bilder både av resultatet av oppussingen og kjøkkenet før vi startet.Her er fototapeten vi bestilte, motivet er Bingsfoss bru og bildet er tatt i 1949. Dette ble veldig vellykket og passet godt inn i kjøkkenet med motivet og fargetonene i bildet. Photowall lagte tapeten for oss, takk for flott service! De forstørret bildet og retusjerte sjenerende feil på bildet før det ble produsert.
Veggen, slik den så ut før vi fikk den pusset opp.
De gamle skjøtene som vi har fått rammet inn har vi hengt på denne veggen uten annen utsmykning, skjøtene er fra 1842 og 1852 og er en skatt for oss.

... så over til stæsj og pynt, prikken over i'en og den tilfredsstillende delen av jobben:

Kanskje litt dårlig gjort å vise før-bilder fra rivingen, men, men....
Vi stortrives i vårt nye kjøkken, det er en god kribling i magen når jeg sitter og titter rundt meg. Synes vi har fått en fin løsning, hyggelige detaljer og godt fargevalg.

1 kommentar:

Villa Klaraberg sa...

Hei Synnøve,

Så hyggelig med en hilsen fra en Sørum-jente! Jeg stortrives her ute, landlig og ikke så altfor langt fra Oslo. Det ble litt av en forandring på kjøkkenet ditt, det ble veldig fint og mange fine detaljer. Vakre hester du har! Ønsker deg et riktig Godt Nytt År! Klem fra Jorunn