Nyt dagen

En hverdagsblogg om hjem og fritid.

Velkommen til deg som leser bloggen, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en e-post:
synn-sam@online.nosøndag 14. august 2011

Nye medlemmer i Noas ark

Disse herlige krabatene hentet vi hos Dyrebeskyttelsen forrige søndag. De ble funnet i en pappeske på en parkeringsplass på Alnabru i november 2010"trist". Albin og Albus fikk de som navn og flyttet til Hege i Lørenfallet. Nå etter 9 mnd. har de fått et nytt hjem her hos oss og de har fått nye navn, Sot og Bingo.

Her er Sot ca. 5-6 mnd. gammel:
Han er en Hermelinblanding.Her er Løvehodeblandingen Bingo:


Matfar har laget et flott bur til dem i stallen hvor de får god utsikt inn i boksene til de 3 hestene våre. På taket av buret har Dag Otto og Smart fått sin mat plassert sammen med gode tepper til å sove på.

Dette bildet er fra før Sot og Bingo flyttet inn, så nå er det flis og høy, vannskåler og matskåler på plass og guttene trives godt.

Før hestene kommer inn på natterstid har kaninene også Siri sin boks å boltre seg i. Det er litt regnvær om dagen, så det er fint å ha masse flis og høy, mat og drikke i hennes boks. Der kan vi hoppe og sprette som vi vil.


Ved oppholdsvær er guttene ute i et midlertidig utebur, de spiser friskt gress og står veldig mye på bakbeina og titter ut i verden. De spiser gjerne gulrotgress og løvetann.Ha en fin august, håper på masse godt vær så vi får vært masse ute. Hei og hopp

Ingen kommentarer: