Sol (mamman min) sin hjemmelagde gryterett
Fersk champignon, maiskorn, paprika,
løk, kjøtt, rømme, tomatpurè
Kjøttet skjæres i terninger og stekes, tilsett salt og pepper.
Grønnsakene skjæres opp og opp i gryta med det.
Kjøttet legges i gryta.
Kok ut pannen og tilsett væsken i gryta.
Rømmen tilsettes og tomatpurèn til slutt.
Serveres med naturris eller Jasminris
samt loff eller fine rundstykker.
Lykke til og smaklig måltid!
Vår personlige fajitasutgave
Løk, paprika, fersk champignon, kyllingfilèt
fajitaskrydder, lomper, tacosaus, reven ost.
Fres skivet løk, paprika og champignon,
tilsett fajitaskrydder. Settes til side.
Skjær kyllingfileèt i terminger og stek.
Tilsett fajitaskrydderet samt grønnsakene
og kok noen minutter.
Fyll blandingen i lomper, litt tacosaus og
litt reven ost over blandingen.
Rull sammen lompen og stikk i tannpirker
for å holde sammen rullen.
Gratineres i ovnen på 175 grader i ca. 10 min.
Serveres med frisk salat, maiskorn og reven ost
samt tacosaus til å toppe retten.
samt tacosaus til å toppe retten.
mmmmm!
Mamma skal ha all honnør også for disse
2 rettene med klot og potetball
2 rettene med klot og potetball
Det verserer litt variable oppskrifter, men ingen er
som mammas versjon av disse deilige rettene.
Oppskriftene er ikke hemmelige, de finnes bare ikke.
som mammas versjon av disse deilige rettene.
Oppskriftene er ikke hemmelige, de finnes bare ikke.
Klot serveres med salt kjøtt i ertesuppe.
Versågod spis deg veldig mett.
Potetball - serveres med flesk. Versågod spis deg i hjel.
2 kommentarer:
Hmm..hmm, dette så jammen deilig ut!! Gryteretten og fajitas'ene så kjempegode ut, takk for oppskriften! Fortsatt god sommer til deg!
Kjære søstersen min!
Spis deg ihjel ja! Veit alt om det ;O). Komme ila uken, gleder meg da!
Klæmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Legg inn en kommentar