Nyt dagen

En hverdagsblogg om hjem og fritid.

Velkommen til deg som leser bloggen, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en e-post:
synn-sam@online.nomandag 11. november 2013

Bilderas for vårt nyoppussede bad

Det tok litt tid, men nå er jobben gjort.
Badet er pusset opp.
Fargen fra 90-tallet var klar og fin, men nå ønsket vi noe nytt.
Pynteflisene og borden lot vi stå, det går i en brun-tone, men veggene ønsket vi å male i en gråfarge og valgte Kalk, lister, vindu og dør ble malt med Bomull.
 
Ta en titt da vel på før og etter-bildene.


 

Baderomsinnredningen er inspirert av Ingrid fra Linn Bad. Det er Hjelle Snikkerverksted i Nordfjordeid som har laget den, samme lille familiebedrift som har laget kjøkkeninnredningen vi har. Den er beiset i Garos-grå, bjerk dører og heltre furu skrog. Masse skuffeplass til håndkler (nye? sef! Må jo det....) og "du-verden-så-mye-man-kan-ha-i-baderomsskapene-saker.


Badekaret har takket for seg, blir drikkekar for hestene til våren. Det ble erstattet av en sittebenk med en veldig stor og romslig skuff under. Lysestaker i betong fra Europris, kubbelys fra Nille, matter fra Ikea - som egentlig er stolputer. Nytt dusjkabinett.... ja, det var jo her det egentlig startet, det gamle fikk sprekk i bunnen og vi måtte ha nytt - jippi! Da fikk vi muligheten til å pusse opp mer. 
 


Håndkleholderen kjøpte jeg før vi flyttet inn her på Sameia, jeg drømte om et bad i grått. Likeså er navnskiltene noe vi hadde, men håndklærne er jo nye da...
 

 


 
Something old, something new


 
Utedassen fulgte med videre

 
"Jepp, er fornøyd"

1 kommentar:

Teraks sa...

Steinkult!! Du er super flink, Synnøve!