Nyt dagen

En hverdagsblogg om hjem og fritid.

Velkommen til deg som leser bloggen, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en e-post:
synn-sam@online.nosøndag 4. mars 2012

Når uhellet først var ute.....

Heldigvis, kun materielle skader!

Etter endt kjøretur lørdag, løsnet jeg ene draget fra Sunniva, gikk over på andre siden og tok løs Siri som var koplet til selen også, så gikk Sunniva av gårde med roadcarten hengende etter i ene draget, jeg hadde ikke sjans til å holde henne og så fikk hun panikk. Heiv seg rundt, dro begge dragene løs fra vogna (heldigvis) og løp av gårde med ett drag hengende etter. Hun løp ned et par gjerdestolper hvor det var strømtråd, tok sats og hoppet over/i trådporten inn til luftegården, dro med seg en spiraltråd fra porten og galloperte rundt i luftegården med tommer, drag og ståltråd rundt beina.

Huff, heldigvis roet hun seg raskt, så jeg kom inntil henne og fikk løsnet alt som ikke skal henge og slenge. Trine hentet grimen og vi fikk leid henne inn i stallen og sjekket beina hennes. Kun et lite kuttsår på venstre bakbein som fikk rens og antibiotikasalve på. Ingen hevelser utpå kvelden heller. Ingen mennesker skadet, bare en påminnelse om at ALLTID bind hesten når du er ferdig med turen.

Da får vi ty til pappsen og spørre om han kan sveise dragene slik at vi kan kjøre igjen.

2 kommentarer:

meg sa...

Klart papsen fixer biffen (les: dragene). Alt for pika ;O)

Fossestua sa...

Enda godt at det gikk bra! Hørtes ikke ut som noen koselig opplevelse akkurat.

Tusen takk for den koselige komentaren du har lagt igjen hos meg :) Lampen du lurte på er kjøpt hos en lokal blomsterbutikk. De hadde 30 % avslag på hele butikken, så da slo jeg til på lampa jeg hadde gått å siklet etter leeeeenge ;)
Lette litt på nett, og fant samme inne hos nettbutikken Wallas verden. Legger ved direktelinken:http://www.wallas-verden.no/?PageID=3905&ItemID=7830
Ønsker deg en fin uke :)
Klem fra Lise